Mellandagsmeny
Snacks/förrätter:
Pimientos de padron 65kr
Friterad griskind, rökt chilimajonnäs 85kr
Chark med olivpickels & grillat bröd 120kr
Pumpakräm med grillat bröd, kokosyoghurt, chili, vitlök & persilja 120kr
Sikrom eller Picklad svamp, västerbottensost, mandelpotatischips, syrad lök & dill 185kr/155kr
Malt nötinnanlår, äggulskräm, inlagd gurka & senapsfrön, pomm-pinn & riven pepparrot 165kr
Varmrätter:
Reninnanlår, Lapplands Viltprodukter, Vilhelmina 365kr
Entrecôte, Västernorrland & Österbotten 355kr
Friterat kycklingbröst, fyllt med rökt cheddar, Norrlandsfågel, Edsele 295kr
Serveras med:
Rostad rödskalig potatis. Bladsallad med parmesan & anjovis. Krutonger, rödvinssås & rostad lökmajonnäs.
Köttfat 1300kr:
Ovanstående köttdetaljer med tillbehör, samt oxfilé från Västernorrland, beräknat för 4 personer.
Röding, smörig blåmusselbuljong, mandelpotatispuré, kål & morot 325kr
Spetskål, rödbeta & gråärt. Fjolårssvamp, jordärtskocka & rosa sallad 275kr